Mehmet-Şehime Germirli İlkokulu

Vizyon: Milli değer ve kimliğini kaybetmeden , evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda,Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.

Misyon: Mehmet Şehime Germirli İlkokulu olarak;tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunmak, onların; demokratik, hür,sağduyulu düşünüp kara verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen,araştırmacı,başkalarının düşüncelerine saygı duyan,milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ülkesini seven,bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmışbireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlayacak çalışmalar yapmak istiyoruz.

Başarılar:

Saatler: İLKOKUL : 09.00-14.40 (TAM GÜN EĞİTİM)
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Özel Servis Araçları